TutUMakIaS TV

Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2010

Το HAARP προκάλεσε το σεισμό της Αϊτής?
Από τις πρώτες μέρες μετά το φονικό σεισμό στην Αϊτή υπήρξαν φωνές που έλεγαν πως πρόκειται για εφαρμογή τεχνητών όπλων και φωτογράφιζαν την ιονοσφαιρική θερμάστρα HAARP στην Αλάσκα - χωρίς να είναι η εγκατάσταση της Αλάσκας η μόνη που έχει τη δυνατότητα για κάτι τέτοιο, αφού ανάλογες εγκαταστάσεις υπάρχουν στη Ρωσία, τη Νορβηγία την Κύπρο και αλλού. Κάποιοι μάλιστα θεωρούν πως ο σεισμός εκεί ήταν απλά μια πρόβα τζενεράλε για το σεισμό που θέλουν να προκαλέσουν μελλοντικά οι ΗΠΑ στο ΙΡΑΝ, ενώ με την παρούσα "δοκιμή" στην Αϊτή τους δίνεται "η ευκαιρία" να επέμβουν με το στρατό τους, "ως δήθεν ειρηνευτική δύναμη αλληλεγγύης και βοήθειας", ώστε να βάλουν χέρι στα κοιτάσματα πετρελαίου της Αϊτής, που φέρεται να είναι πιο πλούσια από αυτά της Βενεζουέλας... Δεν θα μας εξέπληττε φυσικά να είναι πράγματι έτσι, αφού η επεμβατική επεκτατική πολιτική των ΗΠΑ δεν είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιεί τέτοια μέσα για τις επιδιώξεις της και είναι γνωστό πως δεν σταματά μπροστά σε ανθρώπινα θύματα και τραγωδίες (αφού από εκεί πρωτοακούσαμε τον όρο "παράπλευρες απώλειες"...).

Τώρα, ενώ σε όλο τον κόσμο οι άνθρωποι ετοιμάζουν καραβάνια βοήθειας και τηλεμαραθώνιους για τους ανθρώπους της Αϊτης, μια ακόμη είδηση καταγγέλει τις ΗΠΑ ως υπαίτιους πρόκλησης του σεισμού, αυτή τη φορά δια στόματος Τσάβεζ:

Ο ΤΣΑΒΕΖ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΪΤΗ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΩΝ ΗΠΑ

 


(Αναδημοσίευση απο antipliroforisi.blogspot.)


΄Εκθεση του Russian Northern Fleet -part of the Russian Navy- υποστηρίζει ότι ο σεισμός στην Αϊτή προκλήθηκε από δοκιμές όπλων που γίνεται από το Ναυτικό των ΗΠΑ και συγκεκριμένα από το πρόγραμμα HAARP.

Το πρόγραμμα HAARP ' High Frequency Active Auroral Research Program χρηματοδοτείται από την Αμερικάνικη Πολεμική Αεροπορία και το Ναυτικό.

Η έκθεση του Russian Northern Fleet δεν βεβαιώθηκε από επίσημες πηγές και υποστηρίζει ότι το πρόγραμμα HAARP θεωρείται υπεύθυνο για τον καταστροφικό σεισμό στην Καραϊβική. Η Ρωσική αυτή έκθεση -αναφορά, φιλοξενήθηκε στο website της Βενεζουέλας ViVe TV.

Μετά από την Ρωσική έκθεση, ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Hugo Chavez υποστήριξε ότι γίνονται δοκιμές όπλων από τις ΗΠΑ για σκόπιμη πρόκληση καταστροφικού σεισμού στο Ιράν, αυτές οι δοκιμές οδήγησαν από λάθος (?), στον καταστρεπτικό σεισμό στην Αϊτή όπου χάθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπινες ζωές.

Μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ και Ρωσία –όπως τα Fox news και Russia Today- έδωσαν ιδιαίτερη προσοχή στα σχόλια που ακολούθησαν την έκθεση του Russian Northern Fleet.


Η Russia Today αναφέρει ότι και η Μόσχα έχει κατηγορηθεί για κατοχή και χρήση αυτών των όπλων,

Σύμφωνα με το TV channel το 2002, ένα ηγετικό μέλος των Οικολόγων της Γεωργίας ισχυρίστηκε ότι η Μόσχα προετοίμαζε ένα σεισμό στο έδαφος της Γεωργίας.
Στο website της Βενεζουέλας ViVe TV , αναφέρεται ότι σύμφωνα με την Ρωσική έκθεση, νωρίτερα αυτό το μήνα στις ΗΠΑ έγινε μια παρόμοια δοκιμή στον Ειρηνικό Ωκεανό, που προκάλεσε ένα σεισμό μεγέθους 6,5 ρίχτερ σε μια περιοχή κοντά στην πόλη Eureka, στην Καλιφόρνια. Ο σεισμός στην Καλιφόρνια, δεν προκάλεσε θανάτους ή σοβαρούς τραυματισμούς, αλλά άφησε πολλά κατεστραμμένα κτίρια.

Οι δοκιμές όπλων συνδέονται με το πρόγραμμα ' High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP), Το HAARP χρηματοδοτείται από την Αμερικάνικη Πολεμική Αεροπορία και το Ναυτικό. Διαθέτει ειδικές εγκαταστάσεις εκπομπής κυμάτων HF (2.8 – 10 MHz) υψηλής ισχύος στη Gakona της Αλάσκα, τα οποία διεγείρουν τα φορτισμένα σωματίδια της ιονόσφαιρας προκαλώντας την παραγωγή ασθενών κυμάτων VLF, ELF, κτλ. οι συχνότητες της μπάντας ELF (30 - 300 Hz) διαπερνούν το έδαφος και τη θαλάσσια μάζα αποκαλύπτοντας γεωλογικά και ωκεανογραφικά χαρακτηριστικά του πλανήτη σε πολύ μεγάλο βάθος.

Η σταδιακή και επιλεκτική θέρμανση ενός συγκεκριμένου τμήματος του γήινου φλοιού, έχει ως αποτέλεσμα η εκτόνωση αυτής της απορροφημένης ενέργειας να γίνεται με την μορφή σεισμικής και ηφαιστειακής δραστηριότητας (σεισμικός πόλεμος).

[Να σημειώσω εδώ πως ναι μεν έχει αυτή τη δυνατότητα το υπερόπλο ΗAARP, ωστόσο πρέπει να υπάρχει τεκτονικό ρήγμα και προδιάθεση στην περιοχή εφαρμογής του για πρόκληση σεισμού. Αυτό που κάνουν με το όπλο, είναι να διεγείρουν και να προσθέτουν συσσωρευμένη ενέργεια σε ένα τέτοιο σημείο, (ρήγμα) ώστε να προκαλέσουν πιο γρήγορα ή ακόμη και άμεσα σεισμική εκτόνωση, η οποία θα είναι και μεγαλύτερη από την πιθανή σεισμική δόνηση που θα προκαλούνταν κάποια στιγμή μελλοντικά και δίχως την τεχνητή προσθήκη ενέργειας. Δεν μπορούν δηλαδή, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα γνώσεις, να προκαλέσουν σεισμό σε περιοχή που δεν έχει από τη φύση της τέτοια προδιάθεση. Με το HAARP δηλαδή, απλά επιδεινώνουν και επιταχύνουν μια προδιάθεση.- σημ. τοξότισσας]

Αυτές οι εφαρμογές έχουν τρομακτικές επιπτώσεις στην ευαίσθητη ισορροπία της ιονόσφαιρας
το HAARP συνδέεται με τη διαχείριση και τον επηρεασμό καιρικών φαινόμενων, με την πρόκληση διαταραχών όπως πλημμύρες, καταιγίδες, τυφώνες κ.α. που μπορούν να αξιοποιηθούν στρατιωτικά (βλέπε κλιματολογικός πόλεμος).

Το HAARP αποτελεί μια τεράστια πηγή ηλεκτρομαγνητικής μόλυνσης που απειλεί το περιβάλλον και την υγεία των έμβιων όντων. Το ζήτημα των επιπτώσεων του HAARP στην ιονόσφαιρα και το περιβάλλον δεν έχει ακόμα διερευνηθεί, ωστόσο οι επιστήμονες προχώρησαν ανεύθυνα στη λειτουργία του, πράγμα που κάνει τους ανθρώπους να αντιμετωπίζουν το HAARP με δικαιολογημένη νευρικότητα.

[ Να διορθώσω λιγάκι: Το ζήτημα των επιπτώσεων ΕΧΕΙ διερευνηθεί με πολλούς τρόπους και ΚΑΝΕΝΑΣ επιστήμονας δεν αμφισβητεί τις ικανότητες του HAARP, ενώ αποτέλεσε και ζήτημα συζήτησης και ανησυχίας στο Στρασβούργο πριν από πολλά χρόνια. Αυτό που παραμένει αναπάντητο και ως ερωτηματικό για ορισμένους είναι το ΑΝ πράγματι έχει τεθεί σε εφαρμογή ή όχι... Ωστόσο επιστήμονες και ερευνητές με στοιχεία υποστηρίζουν πως ΝΑΙ έχει χρησιμοποιηθεί, τόσο για πρόκληση σεισμών, όσο και για πρόκληση τυφώνων, πλημμυρών κτλ- βλέπε άρθρο σχετικά:

Η Εποχή των Συχνοτήτων 5 - Καταστροφικές συχνότητες - HAARP, ; αλλά και γενικότερα τα κείμενα με την ετικέτα HAARP -σημείωση τοξότισσας]


Η κυβέρνηση των ΗΠΑ διαβεβαιώνει ότι το πρόγραμμα HAARP (High frequency Active Auroral Research Project) έχει σκοπό τη μελέτη της ιονόσφαιρας για τη διέγερση και χρήση αυτής ως κεραίας ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, τη βελτίωση των επικοινωνιών (πχ HF, VHF, επικοινωνίες υποβρυχίων ELF, κτλ) και την επιτήρηση (surveillance).

Ορισμένες πηγές συνδέουν επίσης το σεισμό μεγέθους 7,8 που έπληξε την κινεζική πόλη της Sichuan, στις 12 Μαΐου 2008 με το πρόγραμμα HAARP

Τον Απρίλιο του 1997 ο τέως υπουργός άμυνας των ΗΠΑ κ.William Cohen (σ.Α: εβραϊκής καταγωγής), δήλωσε ότι
« Άλλοι είναι μπλεγμένοι ακόμη και σε ένα ηχητικό τύπο τρομοκρατίας , όπου δύνανται να αλλάξουν το κλίμα , να κάνουν από μακριά σεισμούς ή ηφαίστεια , διά της χρήσεως ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων» "(American Secretary of Defense William S. Cohen, April 1997 )
Προφανώς ο κ. Κοέν , γνώριζε ότι το «ηλεκτρομαγνητικό κύμα» γεννά αυτά τα φαινόμενα που αναφέρει πιο πάνω.


http://www.presstv.ir=351020704
http://vickytoxotis.blogspot.com/                                                                       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου