TutUMakIaS TV

Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2010

Ο rainmaker Παπανδρέου, θα εξαφανίσει τα 400 δις ευρώ χρέος το 2013!


Αύριο ο Πρόεδρος της Ν.Δ. θα συναντηθεί με τους …Επιτρόπους της Κυβέρνησης. Όπως έγραψε ήδη το Antinewsη συνάντηση με τους εκπροσώπους της Τρόϊκας έχει κανονισθεί γι αύριο στις 1.30 μμ.
Κατ’ αρχήν…..επί της διαδικασίας:
Ο κ. Σαμαράς συναντήθηκε προ μηνός με τον κ. Ρομπάι.
Ποιος ο λόγος συναντηθεί με τους χαμηλόβαθμους υπαλλήλους της τροϊκας;
Κάλλιστα θα μπορούσαν να τους δεχτούν ο κ. Μηταράκης με τον κ.Σταϊκούρα, οι καθ΄ ύλην αρμόδιοι τομεάρχες.
Από τη στιγμή, όμως, που συμφωνήθηκε η συνάντηση, ας μου επιτραπούν μερικές παρατηρήσεις:.
  1. Η πολιτική που επέβαλε η τροϊκα στην Ελλάδα απέτυχε σε όλους τους τομείς. Επεσαν έξω στον πληθωρισμό, έπεσαν έξω στην ανεργία, έπεσαν έξω στο ύψος της ύφεσης.  Ό,τι προέβλεψαν, ό,τι εκτίμησαν,  βγήκε εκτός στόχων.
  2. Αφού η μέχρι σήμερα συνταγή τους απέτυχε, τι μας κάνει να πιστεύουμε ότι αυτά που εισηγούνται για το μέλλον θα είναι αποτελεσματικά; Τίποτα απολύτως! Πάλι έξω θα πέσουν!
  3. Η εμμονή σε μια αποτυχημένη πολιτική, που μετά βεβαιότητος οδηγεί τη χώρα σε αδιέξοδο, προκαλεί ερωτηματικά για τις πραγματικές επιδιώξεις της τροϊκας. Τι τους ενδιαφέρει περισσότερο: η διάσωση της Ελλάδος ή η διάσωση των δανειστών μας; Η δική μου εντύπωση, είναι ότι νοιάζονται περισσότερο για τους δεύτερους.
  4. Αν η ακολουθούμενη πολιτική αποτύχει, (άλλωστε στην πολιτική ποτέ δεν είσαι βέβαιος για το αποτέλεσμα), ποιο είναι το εναλλακτικό σενάριο; Με άλλα λόγια έχουμε Plan B; Και αν ναι,  τι προβλέπει αυτό το Plan B;  Δεν ρωτάω τυχαία….
  5. Η Ν.Δ. παραμένει  κατηγορηματικά αντίθετη στο ακολουθούμενο  μείγμα πολιτικής. Ό,τι σε καμιά περίπτωση δεν θα στηρίξει κοινωνικά ανάλγητα και οικονομικά δυσβάσταχτα μέτρα.  Πρώτον γιατί η κοινωνία δεν αντέχει άλλο και δεύτερον γιατί  τα μέτρα αυτά δεν κάνουν τίποτα για την ανάπτυξη της οικονομίας μας. Και χωρίς ανάπτυξη η χώρα δεν έχει μέλλον και το μνημόνιο θα γίνει καθεστώς.
Επειδή τις τελευταίες μέρες τεχνηέντως καλλιεργείται η φήμη ότι δήθεν ο κ. Σαμαράς  ρίχνει νερό στο κρασί του αναφορικά με το Μνημόνιο, καλόν είναι τα πράγματα να ξεκαθαρίσουν αύριο. Η κυβέρνηση προσπαθεί να συσκοτίσει τα πράγματα για να επιμερίσει τις ευθύνες. Ο κ. Σαμαράς δεν έχει κανένα λόγο να συναινέσει σε μια πολιτική που οδηγεί τη χώρα σε εξαθλίωση.
Γιατί, όπως  λέει και ο Φάκτορας,  «δωράκια αυτοϋπονόμευσης δεν κάνουμε ποτέ στους πολιτικούς μας αντιπάλους»
Η τροϊκα πρέπει να καταλάβει ότι στην Ελλάδα υπάρχουν και άλλες φωνές.  Υπάρχει και μια άλλη πρόταση. Δεν παραδοθήκαμε ακόμα όλοι..... Xωρίς ν απολύσει κανένα δημόσιο υπάλληλο ο rainmaker Παπανδρέου,θα καταφέρει ν απαλλάξει τη χώρα από το χρέος των 400 δις ευρώ όπως αυτό θα έχει διαμορφωθεί το 2014!


Οι άνθρωποι πουλάνε τρέλα με την ανοχή των ξιπασμένων ΜΜΕ.

Μόνο ο Πρετεντέρης και η Τρέμη, επιχειρώντας να διασώσουν την προσωπική τους αξιοπρέπεια, λένε τ αυτονόητα.


Η κυβερνητική κοροιδία στην οποία συμμετέχει και η ΝΔ είναι πιο προκλητική από νούμερο του Γιούρι Γκέλερ.

Προσβάλει την νοημοσύνη μας, την αισθητική μας, την υπόστασή μας, σαν πολίτες αυτής της χώρας.

Δεν είναι όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι διεφθαρμένοι η άχρηστοι. Η πλεοψηφία τους όμως είναι, όπως αποδεικνύει το προιόν της όποιας εργασίας τους κι αυτό δεν είναι άλλο από τον διεφθαρμένο κρατικό μηχανισμό.


Οι κηφήνες δημόσιοι υπάλληλοι, τα κομματόσκυλα της Ιπποκράτους και της Ρηγίλλης, ζούνε από τον ηρωισμό των συναδέλφων τους.

Kαι βρίσκουν υπερασπιστές στα ξιπασμένα ΜΜΕ.

Είναι αστεία η εικόνα των λαικών πλουσιόπαιδων Οικονομεοκαμπουράκηδων, όταν καλούν στο στούντιο τον εργατοπατέρα Παναγόπουλο και τον γραφικό Μίχαλο (ο γυιος του υπουργου της χουντας) του ΕΒΕΑ για να μιλήσουν για την κρίση στην αγορά.


Γιατί δεν δείχνουν καλύτερα τσόντα με τη Ντούβλη, που είναι και του επιπέδου τους;


Η κυβέρνηση με τη βοήθεια των δήθεν διαμορφωτών της κοινής γνώμης, μας κάνει πλάκα!

Εκτός κι αν θεωρεί τους Ευρωπαίους πολίτες τόσο μαλάκες, ώστε να ταίζουν τον κομματικό στρατό του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ με το υστέρημά τους.


Γιατί έχει άδικο η Μέρκελ που θέλει να βάλει και τους ιδιώτες στο κόλπο του δανεισμού, δεν το κατάλαβα.

Οταν η κυβέρνηση Παπανδρέου όπως κι εκείνη του απαράδεκτου Καραμανλή, επιβραβεύουν με την ατιμωρησία τα καθάρματα που λεηλάτησαν το δημόσιο χρήμα, γιατί θα πρέπουν οι Ευρωπαίοι πολίτες και γίνουν εξίσου μαλάκες με όλους εμάς και να πληρώσουν τα κλοπιμαία;Ρε άντε να χαθείτε παλιοξεφτίλες- εσείς και οι κομματικοί στρατοί σας που έχετε διορίσει στο δημόσιο.

Κι εσύ Γιώργο δείξε μας πόσο rainmaker είσαι.

Έλα Γιούρι, κάνε μας τα κόλπα σου.

Διασκέδασέ μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου